Voorbereid met Je Slaapidentiteit

Wees voorbereid en onderzoek je SlaapIDentiteit

Wil jij beter slapen, uitgeruster wakker worden of pijnklachten voorkomen? Investeer dan tijdens de lockdown in het onderzoeken van jouw slaapgedrag. Gewoon in je eigen bed. Met onze SlaapID® Thuismeting analyseren wij tijdens drie nachten heel exact jouw slaapgedrag. Met de informatie uit deze analyse geven we je een onderbouwd advies over hoe jij beter kunt slapen. En kunnen we oplossingen gewoon thuis leveren. Investeer nu vast in je onderzoek zodat je straks lekkerder kunt slapen. Vraag de SlaapID® Thuismeting nu aan. Wij brengen de SlaapID® bij je thuis langs, we geven je uitleg en je kan aan de slag.

De SlaapID® Thuismeting

Beddenspecialist.nl heeft dus een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID®. Dit is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Objectieve, onafhankelijke en noodzakelijke informatie waarmee we je verder kunnen helpen in de zoektocht naar een betere slaapoplossing. Zoals we dit met onze bewezen aanpak ook al hebben gedaan bij duizenden klanten voor jou. De SlaapID® meet o.a. de volgende punten:

Hoe start ik?

Het werkt heel simpel. Jij vraagt de SlaapID® aan en vanwege de lockdown brengen wij hem thuis. Je doorloopt de volgende stappen om tot inzicht in jouw slaapgedrag te komen:

Vraag de SlaapID-slaaptest aan
Wij leveren hem bij jou thuis af
Je slaapt 3 nachten met de SlaapID-sensor
Wij halen hem op en lezen hem voor je uit
De resultaten worden besproken via een videocall of tijdens een afspraak na de lockdown

Maak je op voor verrassende resultaten!

Want Beddenspecialist.nl ziet regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van onze specialisten kun je dan eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen. Investeer daarom nu in slaaponderzoek om straks voor altijd beter te slapen. Zo begin je uitgerust aan de fase na de lockdown. Hoe mooi is dat? Vraag nu de SlaapID® aan en ga op ontdekkingsreis in je eigen bed. 

Kies bewust voor je nachtrust

Onze bewezen aanpak geeft jou de garanties.

Uniek slaapgedrag inzicht met SlaapID® Thuismeting.

Deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van slapen.

Jouw volledige persoonlijke slaapadvies op maat.

Uitstekende slaapgarantie en eerlijke slaapservice.

Beddenspecialist.nl. Ook nu staan we voor je klaar

Beddenspecialist.nl is dé slaapexpert van Nederland en met 26 winkels altijd dicht bij jou in de buurt. Ook nu onze winkels gesloten zijn proberen we Nederland te helpen om zo goed mogelijk te slapen. 

Je kunt bij ons 24/7 terecht in de webshop en via de SlaapID® Thuismeting bieden we je nu de kans om te investeren in een goede nachtrust. Lekker slapen is in deze periode misschien wel belangrijker dan ooit. 

Vraag nu de SlaapID® Thuismeting aan en wij brengen hem vanuit de dichtstbijzijnde winkel bij je thuis. Geheel vrijblijvend en natuurlijk 100% volgens de maatregelen. Vraag 'hem' nu aan.


Aanvragen is vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

Beddenspecialist.nl

Met 26 winkels verspreid over Nederland zijn wij altijd dichtbij. Beddenspecialist.nl | Speciaal voor jou.


Vul je gegevens in

Kies de winkel bij jou in de buurt en vraag de SlaapID Thuismeting vrijblijvend aan.

wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om

Close